Read out the success story of “VFShop” achieved with MobiCommerce’s Prestashop App Solution

Case Studies | March 24, 2018
By MobiCommerce

“MobiCommerce has helped to glocalize our business with its customer focused, Multi-Language and Multi-Currency feature to increase reach and revenue”
– Sam Soo, “VFShop” Spain, Europe

autotrends - mobicommerce

1. Give us a quick overview of your business?

Ans. We are into Vegetable Farming and Selling business, both wholesaling and retailing via an ecommerce platform in Spain, Southern Europe named “VFShop”. With the Business based on Vertical Integration model, we serve organic food directly from farm to dinner table via our end-to-end service of vegetable growing to harvesting to selling and delivering it to doorsteps.

2. How does our solution help your business to achieve its objectives?

Ans. Mobicommerce has helped us to ‘Go Mobile’ by providing Mobile Application which is perfectly synced with our Prestashop store with Easy to Use Solutions, a complete suite of Backend Support and Training. Simpler user interface has enabled our customers to place anorder anytime from anywhere ontheir handy devices – be it a mobile or a tablet. It allows customer to order and buy quickly with one step check out, helping us at a great extent to increase the revenue.

3. What challenges or needs did you face in your industry that led you to look for a solution like ours?

Ans. Our customers’ basic requirement for a medium through which they can placea quick and easy order on their need has led us to think about mobile application. MobiCommerce’s demo app and free trial, guidance from the team has given us the confidence to believe and invest in this asset.

4. How long have you been using our solution?

Ans. It’s been 3 months now we are using this app and many more to go with its best technology solution.

5. Did you explore any other solutions prior to this that did not work out? If so, what happened?

Ans. We hadn’t explored any other solution prior to this and are confident enough that we will not face any such need as we have MobiCommerce. We are happy being associated with MobiCommerce.

6. What was most important to you while evaluating your options or what made our solution stand out against our competitors?

Ans. Stability of the app was the most important factor for our business while evaluating the alternatives and MobiCommerce has justified the need.

7. Which unique feature of Mobicommerce Solution did you liked the most? Why?

Ans. Multi Language feature in app provided by MobiCommerce is the most wonderful for the business providers like us to generate more sales as it is highly convenient for customers. I liked it the most.

8. What isyour future planning of expanding your business and how you think our solution can help you out in expansion?

Ans. After investing in fruitful asset with the help of MobiCommerce, I am now exploring other areas to work upon to expand our business potential.

9. Would you recommend MobiCommerce to others? Why?

Ans. Yes, I would definitely recommend MobiCommerce to others. Perfect sync of app with our Prestashop store is the best advantage.

MobiCommerce

MobiCommerce is a leading end-to-end eCommerce software solutions provider. Known for developing scalable and feature-rich Marketplaces, eCommerce websites, mobile apps, and Progressive Web Apps (PWAs), MobiCommerce boasts of being more feature-rich and fast as compared to its competitors. It has a steady clientele from the GCC and Europe.

Recent Blogs

Google’s Core Web Vitals and eCommerce

What Are Google’s Core Web Vitals And How Will They Impact Ecommerce?

Google implemented one of the most significant changes in how it ranks web pages in 2020. First announced in May but rolled out from June 2021 onward, Core Web Vitals, a set of user-focused metrics is designed to measure a page’s health. This is in regards to delivering a seamless and speedy user experience. Every… Continue reading What Are Google’s Core Web Vitals And How Will They Impact Ecommerce?

0 comments
Boost Your Megento Store revenue’s on Mobile with Mobicommerce

Boost Your Magento Store Revenue’s On Mobile With MobiCommerce Tools

The past few years witnessed mobile devices replace desktop computers as the go-to method for accessing the internet. As a result, mobile soon became essential for eCommerce store owners to communicate and engage with their customers and drive higher sales. In fact, research shows that mobile eCommerce sales will account for of all eCommerce transactions… Continue reading Boost Your Magento Store Revenue’s On Mobile With MobiCommerce Tools

0 comments

MobiCommerce Mobile Apps And PWA Builder On Magento Marketplace

Now Download Our Free Magento 2 Extension For Mobile Apps And PWA Builder On Magento Marketplace We are incredibly pleased to announce the launch of our FREE Mobile Apps and PWA Builder extension on the Magento Marketplace. Yes, you read that right! Our open-source Magento 2 extension has been engineered with an aim to provide… Continue reading MobiCommerce Mobile Apps And PWA Builder On Magento Marketplace

0 comments

Want to stay up to date?

Sign up for our newsletter and be the first to receive all the latest updates.

[formidable id=7]
Ready to bring your ‘A’ game?

Beat branded competition with our innovative eCommerce development solutions.

Request a callback from us by filling the form below.

Get your project estimate. Brainstorm business ideas. Book a demo. Get complete support and so much more!