Read-out What Ms.Bacalso Has to Say About Mobicommerce

Case Studies | January 9, 2018
By MobiCommerce

“Great support and coordination is the reason we gave green signal to Mobicommerce solution”
– Ms. Dermaline Bacalso – Team Lead, Toppazaar, Qatar

autotrends - mobicommerce

   

1. Give us a quick overview of your company/business?

Ans. Top Pazaar is an online shopping mall,a one stop shopping destination fulfilling all the electronics, fashion, health, beauty, food and restaurant needs across Qatar. We believe in bringing the best shopping experience to our shoppers.

2. How does our solution help your company/business to achieve its objectives?

Ans. As we were already having our website, we were looking for a partner who would help us in building a Mobile App for our store and Mobicommerce became our perfect technology partner in developing our app totally in sync with our store. The solution to a larger extent has helped us in gaining new customers.

3. What challenges or needs did you faced in your industry that led you to look for a solution like ours?

Ans. Mobile Apps now a day are more popular as compared to websites and when your shoppers are present on mobiles, you anyhow should have your presence there to cater them. So developing an appropriate mobile appto serve our customers was one of the biggest needs that led us approach Mobicommerce.

4. How long have you been using our solution?

Ans. It’s been around 5 months we are associated with Mobicommerce and are using the solution.

5. Did you explore any other solutions prior to this that did not work out? If so, what happened?

Ans. No, our first choice was Mobicommerce only and we are quite happy with it.

6. What was most important to you while evaluating your options or what made our solution stand out against our competitors?

Ans. Great support and coordination is the reason we opted for Mobicommerce solution. Also, the team made us understand the entire workflow and that too in the apt way.

7. How easy or hard was it to get started with our solution?

Ans. We found it quiet simple and easy in comparison to what we had thought.

8. Give us the overall experience with MobiCommerce

Ans. There is not much training needed as we found the process very simple. Support is the best part of Mobicommerce. The team is very prompt and guides throughout. Had a great experience and hope to execute more projects with Mobicommerce in future.

9. What is your future planning of expanding your business and how you think our solution can help you out in expansion?

Ans. Our plan is to go for Mass Business in few months or may be in a year of time and we look forward to have a solution in sync with our future business requirements.

10. Would you recommend MobiCommerce to others? Why?

Ans. Yes, would surely recommend it as their support is better than others and Apps work fine.

MobiCommerce

MobiCommerce is a leading end-to-end eCommerce software solutions provider. Known for developing scalable and feature-rich Marketplaces, eCommerce websites, mobile apps, and Progressive Web Apps (PWAs), MobiCommerce boasts of being more feature-rich and fast as compared to its competitors. It has a steady clientele from the GCC and Europe.

Recent Blogs

Google’s Core Web Vitals and eCommerce

What Are Google’s Core Web Vitals And How Will They Impact Ecommerce?

Google implemented one of the most significant changes in how it ranks web pages in 2020. First announced in May but rolled out from June 2021 onward, Core Web Vitals, a set of user-focused metrics is designed to measure a page’s health. This is in regards to delivering a seamless and speedy user experience. Every… Continue reading What Are Google’s Core Web Vitals And How Will They Impact Ecommerce?

0 comments
Boost Your Megento Store revenue’s on Mobile with Mobicommerce

Boost Your Magento Store Revenue’s On Mobile With MobiCommerce Tools

The past few years witnessed mobile devices replace desktop computers as the go-to method for accessing the internet. As a result, mobile soon became essential for eCommerce store owners to communicate and engage with their customers and drive higher sales. In fact, research shows that mobile eCommerce sales will account for of all eCommerce transactions… Continue reading Boost Your Magento Store Revenue’s On Mobile With MobiCommerce Tools

0 comments

MobiCommerce Mobile Apps And PWA Builder On Magento Marketplace

Now Download Our Free Magento 2 Extension For Mobile Apps And PWA Builder On Magento Marketplace We are incredibly pleased to announce the launch of our FREE Mobile Apps and PWA Builder extension on the Magento Marketplace. Yes, you read that right! Our open-source Magento 2 extension has been engineered with an aim to provide… Continue reading MobiCommerce Mobile Apps And PWA Builder On Magento Marketplace

0 comments

Want to stay up to date?

Sign up for our newsletter and be the first to receive all the latest updates.

[formidable id=7]
Ready to bring your ‘A’ game?

Beat branded competition with our innovative eCommerce development solutions.

Request a callback from us by filling the form below.

Get your project estimate. Brainstorm business ideas. Book a demo. Get complete support and so much more!