Case Study

Toppazaar.com, Qatar

Read-out What Ms.Bacalso Has to Say About Mobicommerce

“Great support and coordination is the reason we gave green signal to Mobicommerce solution”
– Ms. Dermaline Bacalso – Team Lead, Toppazaar, Qatar

autotrends - mobicommerce

   

1. Give us a quick overview of your business?

Ans. Top Pazaar is an online shopping mall, a one-stop shopping destination fulfilling all the electronics, fashion, health, beauty, food and restaurant needs across Qatar. We believe in bringing the best shopping experience to our shoppers.

2. How did our solution help your business to achieve its objectives?

Ans. As we were already having our website, we were looking for a partner who would help us in building a Mobile App for our store and Mobicommerce became our perfect technology partner in developing our app totally in sync with our store. The solution to a larger extent has helped us in gaining new customers.

3. What challenges or needs did you face in your industry that led you to look for a solution like ours?

Ans. Mobile Apps nowadays are more popular as compared to websites, and when your shoppers are present on mobiles, you anyhow should have your presence there to cater them. So developing an appropriate mobile app to serve our customers was one of the biggest needs that led us to approach Mobicommerce.

4. How long have you been using our solution?

Ans. It’s been around 5 months we are associated with Mobicommerce and are using their solution without any glitch.

5. Did you explore any other solutions prior to this that did not work out? If so, what happened?

Ans. No, our first choice was Mobicommerce only and we are quite happy with it.

6. What was most important to you while evaluating your options or what made our solution stand out against our competitors?

Ans. Great support and coordination is the reason we opted for the Mobicommerce solution. Also, the team made us understand the entire workflow and that too in an apt way.

7. How easy or hard was it to get started with our solution?

Ans. We found it quite simple and easy in comparison to what we had thought.

8. Give us your overall experience with MobiCommerce

Ans. There was not much training needed as we found the process very simple. Support is the best part of Mobicommerce. The team is very prompt and guides throughout. Had a great experience and hope to execute more projects with Mobicommerce in future.

9. What is your future planning of expanding your business and how you think our solution can help you out in the expansion?

Ans. Our plan is to go for Mass Business in a few months or maybe in a year of time and we look forward to having a solution in sync with our future business requirements.

10. Would you recommend MobiCommerce to others? Why?

Ans. Yes, would surely recommend it as their support is better than others and their apps work fine.

About Mobicommerce

MobiCommerce is an Omni channel e-Commerce Software Solution Company that builds feature-rich ecommerce website and mobile applications, Multi-vendor marketplaces over Magento and Prestashop to uplift your B2C or B2B business potential by simplifying shopping experience.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER
5.0 out of 5.0 for MobiCommerce on over 24 Google Reviews.
DMCA.com Protection Status