Case Study

Tactical e-store, Saudi Arabia

Tactical e-store, Saudi Arabia – ‘Stepped into Mobile’ – Uplifting its sales with our Mobile Commerce Solution

1. Give us a quick overview of your business?

Ans.Our business is into retail sector selling tactical, military and outdoor clothing and gear via an online e-commerce platform named ‘Tactical’. We are working to provide high quality, reputed brand’s tactical clothes, gears, and equipment at competitive prices for soldiers, hunters, and adventurers.

2. How did our solution help your business to achieve its objectives?

Ans.MobiCommerce’s App building solution helped us to create and launch our mobile application both for iOS and Android platform that is 100% synced with our Magento based e-commerce store. It has enabled us to generate more sales and revenue by providing additional platform to sell our products.

3. What challenges did you face in your industry that led you to look for a solution like ours?

Ans.It has now become a necessity to have an app for any business especially e-commerce, in order to provide shopping ease and convenience to the customers. We found that the building cost of creating an application in the market was very high and they even take long to deliver and launch the app. Whereas MobiCommerce was totally different, your ready-to-launch application solution and on-time and fast delivery say in 48 hours were what attracted us. Due to your solution, we were able to go live quickly at a comparatively lower price! This had encouraged us to choose MobiCommerce’s solution.

4. How long have you been using our solution?

Ans.It’s now been 8 months we are using your solution without any problem.

5. Did you explore any other solutions prior to this that did not work out? If so, what happened?

Ans.No. MobiCommerce’s App solution was the first one we decided to go with. Your personalized demo and free trials had helped us to choose MobiCommerce at the first instant.

6. What was most important to you while evaluating your options and what made our solution stand out from our competitors?
100% synchronization with our e-store in real without any manual changes is the best and unique feature that we liked the most. We hated wasting more time and effort every time we made changes in e-store and app in order to keep it synchronized. Thankfully, we don’t have to worry about it anymore.
Ans.The ease of use, quick launch, and a lower price were the 3 most important factors we were concerned about while evaluating app builder companies in which, MobiCommerce turned out to be a perfect fit for our requirements. It is because of you, our application was built on advance Magento platform that provides easy admin panels, customized themes, and multi-currency and multi-lingual stores. It is also search engine friendly and provides the variety of marketing features to promote better and generate more traffic today.

7. Which unique feature of Mobicommerce Solution do you like the most and why?

Ans. 100% synchronization with our e-store in real without any manual changes is the best and unique feature that we liked the most. We hated wasting more time and effort every time we made changes in e-store and app in order to keep it synchronized. Thankfully, we don’t have to worry about it anymore.

8. Give us your overall experience with MobiCommerce.

Ans.It was really an excellent experience to work with MobiCommerce.

9. Would you recommend MobiCommerce to others? Why?

Ans.Yes, we would definitely recommend MobiCommerce. It’s the best solution one can get anywhere.

About Mobicommerce

MobiCommerce is an Omni channel e-Commerce Software Solution Company that builds feature-rich ecommerce website and mobile applications, Multi-vendor marketplaces over Magento and Prestashop to uplift your B2C or B2B business potential by simplifying shopping experience.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER
5.0 out of 5.0 for MobiCommerce on over 20 Google Reviews.
DMCA.com Protection Status