Blog

Read-out How Building a Mobile App with Mobicommerce has Helped Mr. Sahni

“Our B2B sales have increased more than 100% after launching our Mobile App”
– Mr. Sandeep Sahni, Owner – Auto Trends (www.autotrends.in)

autotrends - mobicommerce

1. Give us a quick overview of your business?

Ans. We are India’s first B2B eCommerce portal selling car accessories directly to the Retailers, Dealers, Wholesalers, Distributors and Stockists owning any car related business. Not only B2B, our brand, Auto Trends also has more than 15000 + registered B2C customers buying car accessories on a regular basis.

2. How does our solution help your business to achieve its objectives?

Ans. Mobicommerce is one of the important reasons for the success of the Auto Trends Mobile App. Among the many amazing features the highly customizable widget design (Layout Editor) is the new benchmark in the field of companies selling Magento based mobile apps. Push Notification, one of the best features of mobicommerce solution helps us in retaining our customers by letting them buy all our newly introduced products and not only this, the cherry on the cake is the all new Deep linking feature where we retain & grab new customers via Whats App, Facebook and other social media.

3. What challenges or needs did you face in your industry that led you to look for a solution like ours?

Ans. Our company being both, the B2C and B2B seller platform, we needed an app company to understand our needs and the complex customization our business demanded which was quite difficult to communicate and make the Marketing team understand and it was the marketing head Mr. Danish from Mobicommerce who understood all our queries and gave us a quote which suited our budget hence making us decide to partner with Mobicommerce.

4. How long have you been using our solution?

Ans. It’s been close to 2 years we have partnered with Mobicommerce.

5. Did you explore any other solutions prior to this that did not work out? If so, what happened?

Ans. We had tested Simi cart and few others but Mobicommerce being an Indian company & the friendly approach made us choose Mobicommerce over other companies.

6. What was most important to you while evaluating your options or what made our solution stand out against our competitors?

Ans. The key reason for us to get back to Mobicommerce was their new AMC plan and free upgrade policy which made us come back to Mobicommerce.

7. How easy or hard was it to get started with our solution?

Ans. Well, we did have our share of problems and issues of testing the app close 100 times but I guess we had expected that as we were customizing right from the login page to the checkout page. However once the tech guru Mr. Yash from Mobicommerce understood what we were looking for, everything after that was on place.

8. Which unique feature of MobiCommerce Solution did you liked the most? Why?

Ans. Well it’s difficult to talk about one feature but if I had to choose it would be the Deep linking and Push notification.

9. Increased in your sales by your mobile app(%)?

Ans. Our B2B sales have increased by more than 100% and the financial year still has 3 more months to go.

10. Give us the overall experience with MobiCommerce(Training, Delivery & Support)?.

Ans. Well I would surely give a 5 STAR rating to Shruti, Support co-ordinator from Mobicommerce for her prompt replies on minor issues we have had in the past.

11. What is your future planning of expanding your business and how you think our solution can help you out in expansion?

Ans. Well with more than 10,000 downloads of the AutoTrends android app and close to 4.5 start ratings; I must say you (Mobicommerce) guys are doing a phenomenal job.

12. Would you recommend MobiCommerce to others? Why?

Ans. Yes, I would surely recommend Mobicommerce to all Magento users for the only reason if you can think of a change needed in your mobile app in the near or coming future. Mobicommerce can make it happen. Kudos!! to the entire team of Mobicommerce and God Bless.

About Mobicommerce

MobiCommerce is an Omni channel e-Commerce Software Solution Company that builds feature-rich ecommerce website and mobile applications, Multi-vendor marketplaces over Magento and Prestashop to uplift your B2C or B2B business potential by simplifying shopping experience.

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER
5.0 out of 5.0 for MobiCommerce on over 24 Google Reviews.
DMCA.com Protection Status